Puode užverdame vandens ryžiams.
Ruošiame mėsą. Vištieną supjaustome smulkiais gabaliukais (2×1 cm). Pagardiname druska, pipirais, išmaišome ir paliekame pasimarinuoti.
Ruošiame daržoves. Papriką perpjauname pusiau, pašaliname sėklas, kotelį ir supjaustome 2×2 cm gabaliukais. Pievagrybius supjaustome skiltelėmis, brokolį išskaidome žiedynais.
Verdame ryžius. Į puodą su verdančiu pasūdytu vandeniu beriame ryžius (vandens dvigubai daugiau nei ryžių) ir verdame ant vidutinės kaitros apie 8 min. Puodą nukaičiame, uždengiame dangčiu ir palaikome apie 5 min.
Kepame. Iš žaliosios citrinos išspaudžiame sultis. Į įkaitintą keptuvę su 3 vš alyvuogių aliejaus dedame kario pastą ir maišydami kepame ant vidutinės kaitros 2-3 min. Padidiname kaitrą, dedame vištieną ir
intensyviai maišydami kepame 2-3 min. Dedame paprikas ir maišydami kepame dar 3 min. Dedame pievagrybius, brokolius ir kepame dar 2 min. Kaitrą sumažiname, pilame kokosų pieną, pamaišome, pagardiname druska ir uždengiame dangčiu. Užvirus paverdame 1-2 min (prieš nukaičiant įsitikinkite, kad vištiena iškepusi, o daržovės yra norimo minkštumo). Pagardiname žaliosios citrinos sultimis.
Patiekiame. Į gilią lėkštę dedame ryžius, ant viršaus – vištieną su daržovėmis ir padažu.