Tigrinės krevetės česnakų-sviesto padaže

Tigrinės krevetės česnakų-sviesto padaže

2 asmenims
preparation
Paruošimo laikas: 30 min.
make time
Gaminimo laikas: 35 min.
Namuose turime: alyvuogių aliejus, baltojo vyno actas, sviestas, druska, malti juodieji pipirai
Krepšyje pristatysime
Tigrinės krevetės (g)
500 g
tigrinės krevetės
,,Ciabatta
1 vnt.
,,ciabatta" duonelė
Citrina
1 vnt.
citrina
Krapai
0.5 ryš.
krapai
Česnako skiltelės
8 vnt.
česnako skiltelės
Gaminimo eiga
  • Atšildome krevetes ir duonelę.
  • Arbatinyje užverdame  150 ml vandens.
  • Ruošiame krevetes. Prapjauname krevečių vidinę pusę, ištraukiame juodą siūlelį. Krevetes nuplauname, nusausiname. 8 skilteles česnako nulupame ir smulkiai sukapojame. ⅓ ryšulėlio krapų smulkiai sukapojame. Į įkaitintą keptuvę su 3 vš alyvuogių aliejaus dedame krevetes ir kepame ant vidutinės kaitros po 1 min iš kiekvienos pusės, kol krevetės pakeis spalvą. Dedame česnakus, krapus, pilame 2 vš  balto vyno acto, 150 ml vandens, pagardiname druska ir pipirais (jei padažas per rūgštus, jį pagardiname ½ aš cukraus). Troškiname 3-4 min, kol padažas sutirštės. Dedame 4 vš sviesto, jam ištirpus keptuvę nukaičiame.
  • Kepame duonelę. Duonelę supjaustome riekelėmis, apšlakstome 2 vš alyvuogių aliejaus. Į įkaitintą keptuvę dedame duonos riekeles ir kepame 2-4 min, kol gražiai apskrus.
  • Patiekiame. Citriną supjaustome skiltelėmis. Į lėkštę  dedame krevetes, pilame sviesto padažą, šalia patiekiame skrudintos duonelės riekeles. Puošiame citrinos skiltelėmis.

Jūsų užsakymas

Pristatymo data:

Jūsų krepšelis dar tuščias

Beliko tik užsisakyti vakarienės krepšį ir išsirinkti patiekalus
cat
Pridėti dar vieną
VISO:
Nuolaida:

Rinkitės iš e-parduotuvės

Pristatymas
Kaina: 5.00 €
Iki nemokamo pristatymo liko
*Dovanų kuponui pristatymo sąlyga netaikoma
VISO:
Pirkti arrow rodykle
Įvyko klaida, bandykite dar kartą.

Sėkmingai įdėta į krepšelį

Tęsti apsipirkimą

Sėkmingai įdėta į krepšelį

Tęsti apsipirkimą